دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

غذارسانی دستی به حیات‌وحش از مصادیق حیوان آزاری است

مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: غذارسانی دستی به حیات وحش می‌تواند از مصادیق حیوان آزاری باشد چرا که این حیوانات به غذارسانی دستی عادت کرده و دیگر نمی‌توانند شکار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا ابدالی؛ مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در رابطه با غذارسانی به حیات وحش در فصل زمستان اظهار کرد: ما از کمک مردم استقبال می‌کنیم اما این استقبال به این معنا نیست که مردم راساً و خودسرانه به حیات وحش غذا بدهند؛ کمک‌های مردم باید با سازمان هماهنگ باشد.

 

وی با بیان اینکه ادارات کل محیط زیست در تمامی استان‌ها در فصل زمستان علوفه‌رسانی را انجام می‌دهند، گفت: علوفه‌رسانی باید اصولی انجام شود و ما علوفه را در جایی قرار می‌دهیم که احتمال دیدن انسان توسط حیات وحش کمتر باشد. مردم می‌توانند گوشت و یا علوفه‌ای را که برای غذارسانی به حیات وحش آماده کرده‌اند به ادارات کل محیط زیست بدهند و از این طریق به حیات وحش کمک کنند.

 

مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: بسیاری از مردم گمان می‌کنند که اگر حیات وحش در این سرما یک روز را بی‌غذا بمانند، ممکن است تلف شوند. در صورتی که اینطور نیست و گونه‌های مختلف گوشتخوار و علف‌خواری که در طبیعت زندگی می‌کنند، بسیار مقاوم هستند.

 

ابدالی تأکید کرد: غذارسانی دستی به حیات وحش می‌تواند از مصادیق حیوان‌آزاری باشد چرا که این حیوانات به غذارسانی دستی عادت کرده و دیگر نمی‌توانند شکار کنند. همچنین اگر غذارسانی به حیات وحش در زمان و مکان نامناسب انجام شود ممکن است که حیات وحش بیش از حد به زیستگاه‌های انسان نزدیک شده و طعمه شکارچیان شوند.

 

وی با اشاره به حکم قاضی مبنی بر تهیه غذای 3 ماه پیروز توسط تعدادی از متهمین در اشنویه گفت: این موارد در همه دنیا انجام می‌شود و خوب است که قضات ما نیز در مورادی که امکان جرایم جایگزین میسر است، از فرصت استفاده کرده و ذهن مردم را به سمت حیات وحش و محیط زیست کشور معطوف کنند./ تسنیم

ارسال نظر